Gwyneth Paltrow: "Hadi yüzleşelim!"

Brad Pitt, birçok ünlü isimle aşk yaşadı ve medyanın ilgi odağı oldu. Fakat ilişkileirnde yaşadığı değişimler ve fotoğrafları yeniden incelendiğinde ortaya başka bir gerçek çıktı. Brad Pitt, ne kadar da kız arkadaşlarına benziyor?

Giriş Tarihi: 05.01.2019 12:22 Güncelleme Tarihi: 05.01.2019 13:12
Her dönemin popüler ismi Brad Pitt, son dönemde eski eşi Angelina Jolie ile yaşadığı boşanma sürecinden farklı bir şekilde gündemimize girdi. Brad pitt, her dönem fazlasıyla popüler ve göz önündeydi. Fakat bu kez kız arkadaşları ile birlikte olduğu dönemdeki imajıyla dikkatleri üzerine çekti. Yalnızca medyanın dikkati değil elbette; eski nişanlısı Gwyneth Paltrow da bu konu hakkında konuşanlar arasında yer alıyor.



Gwyneth Paltrow, 2006 yılında Daily Express gazetesinde yayımlanan bir gazete kupürünü Instagram'da -yıllar sonra bir blogger tarafından tekrar paylaşılınca- yorumladı. Haber, Brad Pitt'in birlikte olduğu kadınlar Angelina Jolie, Jennifer Aniston ve Gwyneth Paltrow ile yan yana fotoğraflarından oluşuyor. Başlığı ise "Kız arkadaşına benzemeyi seven adam" olarak atılmış.





Fotoğraflarda, Pitt ile o dönemde birlikte olduğu kişi benzer pozlar verirken imajını da değiştirdiği göze çarpıyor. Paltrow ise olaya "Ya da biz ona benzemeyi seviyoruz, hadi yüzleşelim!" diyerek farklı bir açıdan bakmaya seçti. Gerçekten, Brad Pitt bunu nasıl başarıyor?

BİZE ULAŞIN