Hannah Graf yeni James Bond mu?

Ünlü oyuncu Dominic West, James Bond'un devam filminde Bond rolünü canlandıracak olan ismin trans bir birey olması gerektiğini söyleyerek bu karaktere uygun olan kişinin Hannah Graf olabileceğini açıkladı.

Giriş Tarihi: 25.12.2018 13:16 Güncelleme Tarihi: 25.12.2018 14:48

James Bond serisinin her filminde, ünlü ajanı kimin canlandıracağı konu türlü spekülasyonlara sebep olur. En son The Affair dizisinde başrol olarak yer alan Dominic West de 'geleneksel yeni James Bond' tartışmalarında fikri açıkladı.

İngiliz oyuncu olan West, yeni James Bond filminde başrolü trans bir bireyin canlandırmasını istedi. Dominic West, İngiliz ordusunda üst düzey trans bir asker olan Hannah Graf'i James Bond rolü için önerdi. West, Hannah Graf için, "O Bond olabilecek güzel bir kız. Gerçekten harika bir fikir. Trans bir Bond seçmeliler çünkü orduda çok fazla trans birey var" dedi.

Graf Dominic, West'in onu önermesi üzerine "Dominic bu rol için beni önerdiği için çok gururlandım. Ama yakın zamanda oyuncu olmayı düşünmüyorum. Tabii Bond'u bir transın oynamaması için hiçbir neden olamaz. Pek çok erkeği kahraman rollerinde oynarken, kadınları da ikincil konumda gördük" diyerek düşüncelerini belirtti.

Serinini 25. filmi olacak olan 'James Bond 25' filminde Daniel Craig, beşinci kez başrolde yer alacak. Craig, bu filmle Bond kariyerini sonlandıracak.

BİZE ULAŞIN