Miley Cyrus, Black Mirror'da rol alacak

Brandi Cyrus, kız kardeşi Miley Cyrus'un Black Mirror'ın 5. sezonunda yer alacağını açıkladı.

Giriş Tarihi: 12.12.2018 12:06 Güncelleme Tarihi: 13.12.2018 10:49

Popüler bilim kurgu dizisi Black Mirror'ın 5. sezon bölümlerinden birinde ünlü şarkıcı Miley Cyrus'un rol aldığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı Miley Cyrus, Netflix'te 28 Aralık'ta yayınlanacağı konuşulan Black Mirror'ın yeni sezon bölümlerinden birinde rol alacak.

26 yaşındaki ABD'li şarkıcının hangi bölümde rol alacağı açıklanmazken, söylentilere göre ünlü şarkıcının yer aldığı bölümün çekimleri Güney Afrika'da yapıldı.

Cyrus'un Black Mirror'da rol alacağı bilgisini, ablası Brandi Cyrus verdi. Ünlü dizinin geçen yıl yayınlanan 4. sezon bölümlerinde Jesse Plemons, Rosemarie DeWitt, Andrea Riseborough ve Letitia Wright gibi tanınan yıldızlar rol almıştı.

Önümüzdeki günlerde 5. sezon bölümleriyle ekrana gelmesi beklenen Black Mirror interaktif formatla yayında olacak. Yeni sezonda yer alan bir bölümde, macerayı seçme şansı izleyiciye verilecek ve bölümün tamamı izleyicinin kararları üzerinden gelişecek.

"Kendi maceranı seç" modelini uygulayan ilk Netflix dizisi olacak Black Mirror, insanlığın teknoloji kaynaklı paranoyalarını ekrana taşıyor. Dizinin her bir bölümü, farklı karakterlerin ve öykülerin yer aldığı farklı bir teknoloji distopyasında geçiyor.

BİZE ULAŞIN