"Avengers: End Game" çok yakında!

Her şeyini kaybetmiş süper kahramanlar son kez bir araya geliyor. Avengers: End Game ile 'Yenilmezler Ordusu'na son bir şans veriyoruz. Tamam mı, devam mı?

Giriş Tarihi: 08.12.2018 16:10
Serinin son filmi ve Yenilmezler'in hüzünlü hikayesi "Avengers: End Game" sonunda fragmanıyla hayranlarının karşısına çıktı. Marvel sinematik evreninin hayranlarının, uzun zamandır beklediği 'son' artık çok daha yakın. 'Avengers' serisinin son filmi olacak "End Game" Mayıs 2019'da izleyicisiyle buluşacak.

Beklenen sonun başlangıcı olan "Avengers: Infinity War" filminde kaybeden tarafta yer alan süper kahramanların, hüüznlü hikâyesine tanıklık etmeye hazırlanıyoruz. Filmin 'kötü adamı' Thanos ile yeniden karşılacağımız filmde gösterişli aksiyon sahneleri olacağını da yeniden hatırlatmakta fayda var. Tonry Stark'ın Iron Man'i ile başlayan bu uzun maceranın da sonu olacak Avengers: End Game şimdiden birçok teoriye konu oldu. Fakat biz, süper kahramanların gelecekleri hakkında yorum yapmaktan kaçınıyor ve sizi fragmanla baş başa bırakıyoruz.

BİZE ULAŞIN