Knives Out'a yeni yıldız: Christopher Plummer

Yıldız oyuncu kadrosuyla sinemaseverleir heyecnalandıran Knives Out, oyuncu kadrosuna Oscar ve Altın Küre ödüllü Christopher Plummer'ı ekledi.

Giriş Tarihi: 05.11.2018 12:20 Güncelleme Tarihi: 07.11.2018 09:30

Oyuncu kadrosuyla şimdiden fazlasıyla ses getiren Knives Out filmi kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan filmin kadrosuna Oscar ve Altın Küre ödüllü Christopher Plummer da dahil edildi.

Filmin oyuncu kadrosunda Marvel Sinematik Evreni'nin Kaptan Amerika'sı Chris Evans, James Bond'un yıldızı Daniel Craig, Cadılar Bayramı filminden Jamie Lee Curtis, Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı ile yıldızlaşan Ana de Armas, iki Oscar adaylığı bulunan Michael Shannon, Ölüm Defteri ve Kapan gibi filmlerin yanı sıra Atlanta dizisinden de tanıdığımız Lakeith Stanfield, Altın Küre ödüllü Don Johnson ve Ayin filminden Toni Collette bulunuyor.

Asi Gençlik ve Star Wars: Son Jedi gibi filmlerde imzası bulunan Rian Johnson'ın yönetmenliği ve senaristliğini üstlendiği filmde başrol Daniel Craig'i başrolde gizemli bir cinayeti çözmeye çalışan dedektif olarak izlemeye hazırlanıyoruz.

BİZE ULAŞIN