Gerçekten Avril Lavigne mi?

Bir dönemin popüler rock yıldızı Avril Lavigne, yerine başkasının geçtiği iddialarına karşı 'gerçek' olduğunu söylüyor. Gerçekten, O mu?

Giriş Tarihi: 02.11.2018 15:48 Güncelleme Tarihi: 07.11.2018 09:31

Bir dönemin popüler rock yıldızı Avril Lavigne, 'gerçek' olduğuna dair açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz yıl ortaya atılan 2003 yılında hayatını kaybettiği ve yerine ona çok benzeyen birinin geçtiği iddiası Lavigne'yi açıklama yapmak zorunda bıraktı.

Avril Lavigne, herkesin kendisinin 'gerçek Avril Lavigne' olduğuna inanmasını istiyor. Lavigne, Avustralya'da bir radyo programında, "Bazıları benim gerçek ben olduğuma inanmıyor. Bu çok garip! Neden böyle düşünüyorlar, anlamıyorum" ifadesini kullandı. Geçtiğimiz yıl, ünlü rock yıldızının aslında yıllar önce intihar ettiği ve yerine oyuncu Melissa Vendella'nın geçtiği iddiası sosyal medyada uzun süre tartışılmıştı. Pop-punk müziğin prensesi olarak görülen Avril'ın 15 yıl önce çıkardığı ilk albümü 'Let Go'nun başarısını tekrar yakalayamaması ve dedesini kaybetmesi sonucunda bunalıma girdiği biliniyordu. Lavigne'in yakalandığı Lyme hastalığı nedeniyle içe kapanmış ve sonunda da intihar etmiş olabileceği iddialar arasındaydı.



Söz konusu iddiaya göre, intiharın hemen ardından müzik şirketi harekete geçerek ünlü şarkıcının başarısını sürdürmek için Vendella, Avril'ın yerine geçmiş. Brezilya'da kaynaklı bir blog yazısından yayılan bu iddialara dayanarak bazı hayranları, ilginç bir şekilde şarkıcının çillerinin ve benlerinin de yok olduğuna dikkat çekmişti.


2009 tarihli "Girlfriend" klibi



2018 tarihli "Head Above Water" klibi


BİZE ULAŞIN