Melekler eve dönüyor

Yılın en çok beklenen şovu Victoria’s Secret, yeni yıl defilesi için geri sayıma başladı. Defile, bu yıl kasım ayında gerçekleşecek.

Giriş Tarihi: 01.11.2018 13:22
Yılın en çok beklenen şovu Victoria's Secret, iki yıl farklı ülkelerde yapıldıktan sonra bu yıl yeniden eve döndü. Geçen yıl Çin'in Shanghai kentinde yapılan defile için Gigi Hadid, Katy Perry gibi bazı modellerin seyahat vizeleri reddedilmiş, ünlü modeller defileye katılamamıştı. Ayrıca defile sonrasında gerçekleşen parti de gece yarısından önce sonlandırılmıştı.



Bu yıl defile yeniden New York şehrinde gerçekleleşecek. Victoria's Secret defilelerinin en beğenilen modellerinden olan Lais Ribeiro, Martha Hunt, Stella Maxwell, Leomie Anderson, Cindy Bruna, Georgia Fowler, Ming Xi, Grace Elizabeth, Devon Windsor ve diğerleri defileye verdikleri aradan sonra bu yıl yeniden podyumda yürümesi bekleniyor. Ayrıca bu yıl, Behati Prinsloo, Winnie Harlow. Kelsey Merritt gibi isimler de yer alacak. Ayrıca Duckie Thot, Sadie Newman, Lorena Rae, Mélie Tiaco, Willow Hand, Yasmin Wijnaldum gibi isimlerse bu yılın yeni yüzleri olarak dikkatleri üzerine çekecek. Ayrıca bu defilede Yunan asıllı tasarımcı Mary Katrantzou'nun hazırladığı koleksiyon sergilenecek.



Defilenin bu yılki şovunda kimin sahne alacağı ise henüz açıklanmadı. Victoria's Secret'in geçen yıl gerçekleşen şovunda Harry Styles, Miguel, Leslie Odom Jr. ve Jane Zhang sahne almıştı.


BİZE ULAŞIN