Arya Stark'ın son sahnesi

Game of Thrones'un ünlü oyuncusu Maisie Williams, dizinin sekizinci sezonu hakkında açıklama yaptı.

Giriş Tarihi: 22.10.2018 15:37

Game of Thrones'ta Arya Stark karakterine hayat veren Maisie Williams, dizinin sekizinci ve son sezonu hakkında konuştu. Arya'nın finalde neler yaşayacağı merakla beklenirken genç yıldız "Diziye harika bir sahneyle veda ediyorum" açıklaması yaptı.

Son sahnede tek başına olduğunu söyleyen Maisie Williams: "Arya her zaman çok yalnızdı. Ben de yalnızdım ve birçok kişinin gelip sahnelerini tamamlamasını izledim. Sahneleri biliyordum, gözyaşlarını gördüm, konuşmalarını dinledim. Benim yaptığım konuşma planlı bir şey değildi ancak tam da o anda dizinin bana ne anlam ifade ettiğini fark ettim" dedi.



İlk sezonun başından beri tek başına hayatta kalma mücadelesi veren Arya Stark, geçtiğimiz sezon Kış Tepesi'ne geri dönmüş ve kız kardeşi Sansa Star ile yeniden buluşmuştu. Williams, çekimlerden sonra hislerini şöyle anlattı: "Artık son raddeye gelmiştim, Game of Thrones'ta daha fazla devam etmek istemiyordum. Arya'nın her anı beni fazlasıyla yormuştu. Ama benim için bu sezonun anlamı fazlasıyla büyük. Yapacak çok fazla şey var. Daha az karakter olduğu için herkesin yapması gereken çok fazla şey var."


Game of Thrones'un final sezonu 2019'da seyircisiyle buluşacak.

BİZE ULAŞIN