Plan işe yaradı

Gençler ekran başına! Yazın rehavetini atarken bütün bunların hazırlandığını bilmiyorduk. Ancak fark ettiğimiz şu ki bu yıl gençliğe odaklanmışlar.

Giriş Tarihi: 20.10.2018 12:04 Güncelleme Tarihi: 20.10.2018 12:20

Yazı Emrah SAKA

80'lerde 'Freeks and Geeks' ile büyüyenler, 90'larda 'Evimiz Hollywood' ve 'Melrose Place' ile hülyalara dalanlar, 2000'lerde 'Dawson's Creek'i izleyenler artık büyüdü. Zira yeni neslin hayallerini süsleyecek yeni arkadaş grupları var. Yeni neslin en büyük şansı bu dizileri uygun zamanlarında izleyebilmesi. Çünkü 80'li ve 90'lı yıllarda Netflix, BluTv, beinconnect gibi 'İstediğin zaman izle' seçenekleri yoktu ve yapımı 'o an' izlemek gerekiyordu.

Yeni sezonun gençlik dizilerini bir araya getirip aralarından ilginizi çekenlere rehber olmak istedik. Hazırsanız başlayalım.

RUNAWAYS
Marvel'ın yeni nesil genç kahramanları... ABD'de oldukça saygı gören Hulu platformunun dizilerinden. Geçtiğimiz yıl kasım ayında Yeni Dünya'da ilk gösterimini yapan dizi ilgi görünce yapımcılar ikinci sezon için onay alıp hemen işe koyulmuştu. Dizinin ana kahramanları farklı etnik kökenlerden ve karakterlerden gençler. İlk bölümde ortada büyük bir problem ve kişilik tahlilleri ile başlayan dizi 90'lardaki gibi sürükleyici. Dizide, gençlerin, ebeveynlerin gizli bir tarikatı olduğu ortaya çıkınca bir araya gelip bu düzeni değiştirmek üzere zorlu bir mücadeleye girişmeleri anlatılıyor. Elbette hepsinin sonradan farkına vardığı doğaüstü güçleri var. Dizi, ülkemizde yeni gösterime girdi ve bağlı olduğu platformda ilk sezon hızlı bir şekilde yükleniyor. Çünkü yeni sezon 2 Ocak'ta başlayacak.

BİZE ULAŞIN