Grinin Elli Tonu'nun kayıp başrolü

Game of Thrones'un yıldızlarından Peter Dinklage, Grinin Elli Tonu serisinin başrolü Jamie Dornan’a, role hazırlanırken Dakota Johnson taklidiyle yardım ettiğini söyledi.

Giriş Tarihi: 19.10.2018 11:13 Güncelleme Tarihi: 19.10.2018 11:13
Game of Thrones dizisinin Tyrion Lannister karakteriyle daha yakından tanıdığımız Peter Dinklage, Grinin Elli Tonu filmiyle alakalı beklenmedik bir itirafta bulundu. Stephen Colbert'in The Late Show adlı televizyon programında öğrendiğimi bu beklenmedik itiraf Jamie Dornan ve Dakota johnson ile ilgili.

Grinin Elli Tonu serisinin başrolünde yer alan Jamie Dornan'la My Dinner With Hervé'de birlikte rol alan Peter Dinklage, Grinin Elli Tonu filminin şimdiye kadar kimsenin bilmediği bir hikayeyi anlattı. Dinklage, serinin 2018'de vizyona giren devam filmi Özgürlüğün Elli Tonu'nun bazı sahnelerini yeniden çekmek zorunda kalan Jamie Dornan'a nasıl yardım ettiğini anlattı.

Dinklage, "Soyunma odasında senaryo okuyordum. Jamie'nin, filminden bazı sahnelerinin yeniden çekileceğini öğrenince ona repliklerini ezberlemesinde yardımcı oldum. Jamie'nin karşısında Dakota Johnson'ın repliklerini okudum. Sadece bir arkadaşıma ezber yapması için yardım ettim. Yaptım bunu. Gerçekten yaptım" şeklinde konuştu. Şimdi, Jamie Dornan'dan karşısında Dakota Johnson yerine Peter Dinklage'i görünce nasıl hissettiğine dair bir açıklama bekliyoruz. Evet, Jamie?
BİZE ULAŞIN