Kim Kardashian'ın güvenlik zaafı

Kim Kardashian'ın sigorta şirketi 2016 yılındaki Paris gezisinde yaşadığı soygun vakası için eski koruması Pascal Duvier ve sigorta şirketine tazminat davası açtı.

Giriş Tarihi: 06.10.2018 14:40 Güncelleme Tarihi: 15.10.2018 10:21

ABD medyasındaki habere göre, Kardashian'ın sigorta şirketi AIG, iki yıl önce Paris'teki otel odasında yaşanan soygun öncesi gerekli önlemleri almadığı gerekçesiyle ünlü ismin eski koruması Pascal Duvier'e 6,1 milyon dolarlık tazminat davası açtı. Duvier, Kardashian'ın gelebilecek tacizi önlemiş ancak soygunu önleyememişti.

6,1 MİLYON DOLARLIK TAZMİNAT DAVASI AÇILDI

Kim Kardashian, 2016'da Paris'te kaldığı otelde silahlı soyguncuların saldırısına uğramıştı. Soyguncular tarafından elleri bağlanan Kardashian'ın milyonlarca dolarlık mücevherleri çalınmıştı. Duvier, Kardashian'ın otel odasında kaldığı soygun günü, kız kardeşleri Kendall Jenner ve Kourtney Kardashian'ın korumalığını yapmıştı. Kim Kardashian, soygundan sonra Pascal Duvier ile yollarını ayırmıştı. Pascal Duvier ve bağlı olduğu güvenlik şirketine, Kardashian'ın sigorta şirketi tarafından 6,1 milyon dolarlık tazminat davası açıldı.

TACİZİ ÖNLEMİŞTİ

Kim Kardashian için 2016 yılındaki Paris gezisi çalkantılı geçmişti. Hem soygun, hem de tacizle karşı karşıya kalan Kardashian'ın koruması Pascal Duvier, tacizi önleyebilmiş fakat soygunu önleyememişti.

BİZE ULAŞIN