Düşes tutumlu mu, cimri mi?

Cambridge Düşesi Kate Middleton, yıllardır kullandığı çizmeleri giymeye devam ederken Kraliyet'in ne akdar tutumlu olduğunu ispatlamaya çalışıyor olabilir.

Giriş Tarihi: 04.10.2018 13:17 Güncelleme Tarihi: 04.10.2018 13:17
Kraliyet Ailesi'nin üçüncü bebeği Prens Louis'i dünyaya getiren Cambridge Düşesi Kate Middleton, bir süre dinlendikten sonra görevinin başına geri döndü. Düşes'in ilk görevi Sayers Croft Forest Scholl and Wildlife Garaden'ı Londra'da ziyaret etmekti. Okulun öğrencileriyle büyük bir heyecanla karşılaşan Middleton'ın sevinçli ve dinlenmiş olduğu da gözlerden kaçmadı. Çocuklarla sohbet eden, şakalaşan ve oyunlar oynayan Middleton'ın kıyafeti de bu gezinin gözdesi oldu.

İlk görevine 14 yıldır giydiği çizmeleriyle katılan Cambridge Düşesi, bu tercihleriyle de ilginç bir tartışmaya konu oldu. Kate Middleton, Penelope Chilvers markalı çizmeleriyle ilk kez 2004 yılında St. Andrews Üniversitesi'nden mezun olurken görüntülenmişti. Sonrasında doğaya çıktığı resmi gezilerde de bu çizmesini giymeye devam eden Cambridge Düşesi, aradan 14 yıl geçmesine rağmen hala aynı çizmesiyle görüntülenince 'Tutumlu Düşes' olarak bir kez daha anılmaya başladı. Hayranları, Kate Middleton'nın tutumlu olduğunu ve kıyafetlerini defalarca giydiğini savunuyor.

BİZE ULAŞIN