Brangelina: Mahkeme savaşları

Brangelina masalının başrolleri Brad Pitt ve Angelina Jolie, evlilikleri kadar boşanma davalarıyla da gündemi fazlasıyla meşgul ediyor.

Giriş Tarihi: 15.08.2018 10:07 Güncelleme Tarihi: 15.08.2018 10:07

Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin çocukların velayeti için verdiği yasal mücadele her gün daha da kızışıyor. Angelina Jolie'nin, ünlü boşanma avukatı Laura Wasser'in yerine yeni bir hukuk ekibi ile anlaşması üzerine mahkeme savaşının detayları kamuoyuyla paylaşıldı. Brad Pitt, çocukları Maddox, Pax, Zahara, Shiloh ve ikizleri Vivienne ve Knox için bu durumun 'korkunç' olduğunu düşünüyor. Brad Pitt boşanma konularının özel kalması gerektiğini ve konunun 'halka açık' olmasının 'iğrenç' olduğunu savunuyor.

Boşanma sürecinin basından gizli sürdürülmesi gerektiğini savunan aktör, bu sürecin çocukları için korkunç bir durum olduğunu söyledi. Blast'in haberine göre; Pitt'in, özel hayatlarıyla ilgili bazı detayların ortaya çıkmasını ve çocuklarının bunları sosyal medyadan öğrenmek zorunda kalmasını iğrenç bulduğunu açıkladı.

Brad Pitt, Angelina Jolie'nin 'mahkeme savaşları'nın çocukları nasıl incittiğini ve halka açık olarak kavga etmeyi nasıl durduracağını fark etmesini umuyor.

BİZE ULAŞIN