Idris Elba yeni James Bond mu?

Danny Boyle'un yönetmenliğini üstlendiği ve Daniel Craig'in son kez 'James Bond' olarak karşımıza geleceği 25'inci Bond filminin çekimleri yakında başlayacak ama şimdiden bir sonraki Bond için kulislerde isimler konuşulmaya başlandı.

Giriş Tarihi: 13.08.2018 10:48 Güncelleme Tarihi: 13.08.2018 10:59

Serinin 2019'da vizyona girecek 25. filminde 5. kez 007'yi canladıracak olan Daniel Craig sonrası için yeni bir iddia ortaya atıldı. Jason Statham'ın da göz kırptığı James Bond rolü için en güçlü adayın Idris Elba olduğu öne sürüldü.

45 yaşındaki Idris Elba, yeni 'James Bond' için en güçlü aday olarak gözüküyor.

'James Bond' serisinin şu anda başında olan Barbara Broccoli verdiği bir röportajda, "Beyaz olmayan bir Bond için doğru zaman" açıklamasıyla bu ihtimal daha da kuvvetlendi.

Idris Elba ise attığı "Ben Elba, Idris Elba" tweet'iyle James Bond'a gönderme yaparak dedikoduları bir adım daha öteye götürdü.

Idris Elba, Esquire Türkiye'nin Eylül 2017 sayısına kapak olduğunda James Bond'u oynayacağına dair söylentiler birkaç yıldır devam ediyordu. 2014'te Sony Pictures'ın binlerce e-postası çalınıp yayımlandığında stüdyonun genel müdür yardımcısı Amy Pascal'ın bir arkadaşına "Bir sonraki Bond, Elba olmalı." yazdığı da ortaya çıktı. Steven Spielberg ise bir röportajda Elba'nın Daniel Craig'in smokinini giymek için 'ilk tercihi' olacağını söyledi.

Elba ise yine geçen yıl bu zamanlar alevlenen tartışmanın tamamen farazi olduğunu henüz hiç kimsenin kendisine bu rol için düşünüldüğünü belirtmediğini söylemişti.

BİZE ULAŞIN