Johnny Depp'in City of Lies filmi gösterimden çekildi

Johnny Depp'in City of Lies filmi, ünlü oyuncunun adının karıştığı şiddet olayları nedeniyle yayın tarihinden bir ay önce gösterimden çekildi.

Giriş Tarihi: 08.08.2018 12:45 Güncelleme Tarihi: 08.08.2018 12:45

Eski eşi Amber Heard ile yaşadığı olaylı boşanma ve iflasın eşiğine gelmesinden sonra Johnny Depp, yeni bir darbeyle daha karşı karşıya. Johnny Depp'li suç filmi City of Lies, yapımcısı Global Road tarafından gösterimden çekildi. Filmin ne zaman vizyona gireceği açıklanmadı.

Geçtiğimiz ay City of Lies filminin setinde çalışan bir görevli de Johnny Depp'e kendisine yumruk attığı gerekçesiyle dava açmıştı. Gregg Brooks isimli kişi; Depp'e "Bugünlük çekimlerin bitmesi gerekiyor" dediği için, ünlü aktörün kendisine iki kez yumruk attığını öne sürdü. Olay sırasında Depp'in alkollü olduğu ve set görevlisine, "Şu an bana yumruk atman için sana 100 bin dolar veririm" diye bağırdığı iddia edildi. Brooks, olayın ardından işten kovulduğunu da savundu.

Resmi bir gerekçe verilmemiş olsa da, şu sıralar sansasyonel haberlerle gündeme gelen ve halkın gözünde imajı zedelenen Depp'in film tanıtımını zorlaştırdığı iddia ediliyor.

BİZE ULAŞIN