Disney: Yeni Star Wars

Netflix'e rakip dijital platform oluşturmaya çalışan Disney, yeni projesi 'Yeni Star Wars dizisi' için 100 milyon dolarlık bir bütçe hazırladı

Giriş Tarihi: 07.08.2018 11:07 Güncelleme Tarihi: 25.09.2018 14:59
Disney'in son dönemde Marvel ve Star Wars için gerçekleştirdiği yatırımlarla iddialı yapımları izleyicilerle buluşturacak. Önümüzdeki dönemde iki ikonik seriyi de bulunduran filmler ve dizilere Disney'in kendi dijital platformu çatısı altında tanık olmayı bekliyoruz. Tüm bu projeyi 100 milyon dolarlık bir bütçe ile finanse eden şirketin en önemli kıstas kalite.

Popüler dijital yayın platformu Netflix'e meydan okuyan Disney, kadrosuna Iron Man'de yönetmenlik koltuğuna oturan ve Solo: A Star Wars Story kadrosunda yer alan Jon Favreau'yu katarak yeni live-action Star Wars dizisi için çalışmalara başladı. Proje, ilk etapta 10 bölüm olarak hazırlandı.

Yeni Star Wars dizinin yazarı Favreau, dizinin Star Wars'un devasa dünyasını aydınlatmak ve alt hikayeleri güçlendirmek için mükemmel bir fırsat olacağını belirtti. Ayrıca benzer bir şekilde 20 milyon ve 60 milyon dolar arasında bütçeler ayırılan 9 projesi daha bulunan şirketin, 5.000'in üzerinde Disney imzalı dizi ve film bölümlerini de platformunda sunması bekleniyor.
BİZE ULAŞIN