'Brangelina' nasıl bitti?

Hollywood’un en sevilen çiftlerinden Angelina Jolie ve Brad Pitt’in ayrılma nedenini Jolie'den dinliyoruz.

Giriş Tarihi: 11.06.2018 10:02 Güncelleme Tarihi: 11.06.2018 10:18
Angelina Jolie, birlikte 'Brangelina' olarak tanınan eşi Brad Pitt'le ayrılık sürecine dair ilk kez konuştu ve ayrılık nedenini açıkladı. Tam 12 yıllık birlikteliğina ardından 2014'te evlenen, bir dönemin örnek çifti Brangelina'yı "hayat şartları" ayrı düşürmüş.

Angelina Jolie geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda Brad Pitt'le neden ayrıldıklarını anlattı. Jolie, Awards Chatter'a verdiği röportajda "yaşanmışlıkların" Brad Pitt ile ayrılmalarına sebep olduğunu itiraf etti. Jolie, ayrılığa giden uzun süreci şöyle anlattı: "Geçtiğimiz 10 yıl içinde önce annemi kanserden kaybettim. Sonra kendim kanser korkusu yaşadım. Bu yüzden önce göğüslerimi, sonra yumurtalıklarımı ve rahmimi aldırdım. Bütün bu süreç gerçekten çok zordu. Söylemesi bile kalp kırıcı ama tüm bu yaşananlar bizim Brad ile yollarımızı ayırmamıza neden oldu." Jolie, Mr. & Mrs. Smith filmi setinde başlayan birlikteliklerinin devamı için son filmlerinin de son bir şans olduğunu söyledi.



Jolie, Pitt ile birlikte son kez kamera karşısına geçtikleri By the Sea adlı filmin ilişkilerini düzeltmek için son bir şans gibi gördüklerini ama bunu da kaçırdıklarını belirtti. Jolie, Mr. & Mrs. Smith filmine gönderme yaparak "Biz birlikte çalışırken tanıştık. Sonra da birlikte çalıştık. Sanırım bu, bizim iletişim kurabilmemiz için iyi bir yol oldu. Aslında bazı açılardan öyleydi. Ama bazı açılardan da tam tersi" dedi. Angelina Jolie, yıllar içinde yaşadıklarının ilişkilerini yıprattığını ve onları ayrılığa götürdüğünü söyledi.

BİZE ULAŞIN