Anthony Bourdain neden intihar etti?

ABD'li ünlü şef, Anthony Bourdain'in program çekimi için seyahat ettiği Fransa'da bir otel odasında intihar etmesinin sebebi sevgilisi Asia Argento'nun ihaneti olduğu iddiaları gündeme geldi

Giriş Tarihi: 09.06.2018 09:47 Güncelleme Tarihi: 09.06.2018 09:48
Ünlü şef Anthony Bourdain'in yakın arkadaşı Fransız şef Eric Ripert tarafından bir otel odasında intihar etmiş şekilde bulunması dünya basınında yankıları sürdüyor. Bir süredir No Reservations adlı programı yapan şef, İstanbul bölümünde kebap, işkembe ve ıslak hamburgeri tatmış, Mardin'de ise kaburga dolmasını temişti. Bourdain'ın intiharının arkasında ise iki yıldır aşk yaşadığı İtalyan korku sineması ustası Dario Argento'nun oyuncu ve yönetmen kızı, 42 yaşındaki Asia Argento'nun ihaneti olduğu düşünülüyor.



İtalyan gazetecilerin kısa süre önce Asia Argento'yu Roma'da kendisinden 14 yaş küçük Hugo Clement ile öpüşürken görüntülemişti. Anthony Bourdain'ın bu olaydan kısa sonra hayatına son vermesi, intiharın arkasında ihanet olabilecğei senaryolarını gündeme getirdi. Asia Argento, Bourdain'in ölümü sonrasında sosyal medyada şu açıklamayı yaptı: "Anthony yaptığı şeye kendini adıyordu. Işıldayan korkusuz ruhu pek çok insana ilham verdi. Cömertliğinin sınırı yoktu. Benim aşkım, sarıldığım kaya, koruyucumdu. Ailesine başsağlığı diliyor, onların ve benim mahremiyetime saygı göstermenizi rica ediyorum."
BİZE ULAŞIN