Game of Thrones: Final

Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi ile seyircisiyle buluşan Game of Thrones’un Daenerys Targaryen'ı Emilia Clarke dizinin final sezonu hakkında 'spoiller' verdi.

Giriş Tarihi: 26.05.2018 11:07 Güncelleme Tarihi: 26.05.2018 11:39
Game of Thrones'un son sezon çekimlerinde sona yaklaşılırken başrol oyuncusu Emilia Clarke kendi sahneleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Emilia Clarke, ünlü karakteri Daenerys'in son sahnelerini çekerken duygusal anlamda 'perişan olduğunu' söyledi. Emilia Clarke, geçtiğimiz günlerde Vanity Fair'a verdiği röportajda Game of Thrones'un final sahneleriyle ilgili de konuştu. Dizinin çekimleri devam ediyor olsa da Clarke'ın canlandırdığı karakterin sahnelerinin tamamlandığı ortaya çıktı. Clarke'ın final sezonuyla ilgili verdiği bir başka ipucu, Stark kardeşler Sophie Turner ve Maisie Williams ile ortak sahnelerde rol almasıoş olması. Emilia Clarke bu iki oyuncuyla daha önce dizi setinde birlikte çalışmadığını belirtti.

Clarke'ın bir diğer ilgi çeken açıklaması ise sette günlük tutuyor olduğu. Ünlü oyuncu setin son günlerinde, cep telefonunun dahi yasaklandığını ve günlük tutarak hatıralarını kaleme aldığını söyledi. Clarke düşüncelerini yazarken set fotoğrafçısı Helen Sloan ise bu anların fotoğraflarını çekmiş. Clarke bu anları bir ihtimal hayranlarla paylaşabileceğini söyledi. Ekran fenomeni Game of Thrones'un son sezonu 2019 yılı içerisinde hayranlarıyla buluşacak.

BİZE ULAŞIN