'Once Upon A Time in Hollywood’un kadrosu belli oldu

Birçok kült filme imzasını atmış olan ABD’li yönetmen Quentin Tarantino’nun Charles Manson cinayetlerinin işlendiği filmi 'Once Upon A Time in Hollywood’un kadrosuna yeni yıldızlar eklenmeye devam ediyor.

Giriş Tarihi: 09.05.2018 17:36 Güncelleme Tarihi: 09.05.2018 17:39

Leonardo DiCaprio ve Brad Pitt'in başrollerde yer alacağı 'Once Upon a Time in Hollywood'un yönetmenliğini Quentin Tarantino yapacak. Yıldızlarla dolu olacak filmin kadrosuna yeni isimler eklenmeye devam ediyor. Son olarak kadroya dahil edilen Burt Reynolds'ın Manson tarikatının yaşadığı çiftliğin sahibi George Spahn karakterini canlandırması bekleniyor. Tim Roth, Kurt Russell ve Michael Madsen'ın rol alacağı filmde Margot Robbie'nin de rol alacağı söylentileri devam etmekte.

Film 1969 yazında Los Angeles'ta gerçekleşen Charles Manson cinayetlerini konu alacak. Eski western türü televizyon dizisi yıldızı olan Rick Dalton ve dublörü Cliff Booth'un hikayesi üzerinden gidecek olan filmde ikili artık tanıyamadıkları Hollywood'ta yollarını bulmak için çalışırken aynı zamanda da ünlü yıldız Sharon Tate'in komşusu olacak.

En başarılı kült filmlere imzasını atmış olan Quentin Tarantino'nun şimdiden merakla beklenen filmi ülkemizde 9 Ağustos 2019'da gösterime girecek.

BİZE ULAŞIN