Filmden sonra terapi

Grinin Elli Tonu serisinin yıldızı ABD’li oyuncu Dakota Johnson, son filmi Suspiria'yla ilgili çarpıcı bir bilgi paylaştı.

Giriş Tarihi: 21.04.2018 12:31
Dakota Johnson, bir balerini canladırdığı filmin kendisini çok zorladığını belirtti ve çekimlerin hemen ardından psikolojik terapi gördüğünü açıkladı. Korku-gerilim türündeki film için terk edilmiş bir dağ otelinde çekim yaptıklarını söyleyen 28 yaşındaki Johnson şunları söyledi: "Hava dondurucu şekilde soğuktu. Otelin her yerinden elektrik kabloları sarkıyordu ve herkes birbirine şok dalgaları veriyordu. Çekimler beni mahvetti." Johnson, daha önce rol aldığı Grinin Elli Tonu ve devam filmleri için de psikolojik destek almıştı. Meşhur serideki erotik sahnelerin çekimlerinin üzerinde baskı yarattığını ve profesyonel yardım aldığını söylemişti.



Dakota Johnson, dünyaca ünlü oyuncular Don Johnson ve Melanie Griffith'in kızı. Çocuk model olarak 12 yaşında çalışmaya başlayan Johnson, yıllar süren dans eğitiminin ardından ebeveynleri gibi oyuncu olmaya karar verdi. Antonio Banderas'ın yönettiği 1999 tarihli "Crazy in Alabama" filminde annesiyle birlikte rol alarak oyunculuk kariyerine başladı. Ayrıca, 2010 yılında oynadığı "The Social Network" ile de dikkatleri üzerine çekti.
BİZE ULAŞIN