Charlize Theron depresyonu

“Tully” filmindeki rolü için 20 kilo alıp daha sonra eski haline dönen Oscar’lı aktris Charlize Theron, beslenme alışkanlığı yüzünden depresyona girdi

Giriş Tarihi: 19.04.2018 11:12 Güncelleme Tarihi: 19.04.2018 11:12
Oscar ödüllü Charlize Theron, önümüzdeki ay vizyona girecek Tully filminde annelik krizi yaşayan orta yaşlı bir kadın olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Rolü için 20 kilo alan Güney Afrikalı oyuncu, filmin çekimi esnasında günlük alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kaldığı için depresyona girdiğini açıkladı.

Entartainment Tonight'a konuşan 43 yaşındaki aktris, ağır kalorili bir diyet uygulamanın sanıldığı kadar kolay olmadığını açıklayarak, şunları söyledi: "Canlandırdığım kadının nasıl hissettiğini anlamak istedim ve yemek yemenin beni bu kadına daha da yaklaştıracağını düşündüm. Ancak, bu durum benim için büyük bir sürpriz oldu ve depresyonla yüzleşmek zorunda kaldım. Hayatımda ilk defa b kadar çok işlenmiş gıdayı bir arada yedim ve çok fazla şekerli içecek içtim. Bu filmde olmak benim için eğlenceli olmadı."



Theron, geceleri uyanıp fast-food yediğini, hamburger ve milkshake ile kahvaltı yaptığını açıklayarak herkesi şaşırttı. "İlk üç hafta gerçekten eğlenceliydi kedimi şeker dükkanındaki bir çocuk gibi hissettim. Sonrasında iyi hissetmedim. Aniden aşırı miktarda yediğimi ve bunun mesleğimden kaynaklandığını fark ettim." Theron aldığı 20 kiloyu bir buçuk yılda verdiğini ve bu sürenin beklediğinden uzun olduğunu sözlerine ekledi: "Kilo vermemin uzun süreceğinden endişlendim. Monster'daki rolüme hazırlanırken de haftanın beş gün atıştırmalıklarla besleniyordum, ama iyiydim. Biliyorsunuz ki 27 yaşındaki vücudunuz 43 yaşındaki vücudunuzdan daha farklı çalışıyor ve doktorum beni bunun farkında olmam konusunda uyarmıştı." Theron kilo verdikten sonra ilk Temmuz 2017'de başrolünde olduğu Atomic Blonde filminin galasında görülmüş ve zayıfladığı için mutlu olduğunu açıklamıştı.

BİZE ULAŞIN