La Casa De Papel'in 3. sezonu geliyor

Türkiye'de büyük ilgi gören İspanyol dizisi La Casa De Papel'in 3. sezonu için düğmeye basıldı.

Giriş Tarihi: 18.04.2018 13:37 Güncelleme Tarihi: 18.04.2018 13:43

La Casa De Papel, 3. sezon ile yoluna devam edecek. Netflix'in Twitter'dan yaptığı paylaşımla İspanyol dizisi La Casa De Papel'in 3. sezonunun 2019'da yayınlanacağı duyuruldu.

Twitter'dan yayınlanan videoda dizinin başrol oyuncularından Alba Flores, Alvoro Morte, Jaime Lorente ve Miguel Herran, "Senin de bizimle aynı şeyi beklediğini biliyoruz. Ve bize katılmak isteyen olur mu bilmek istiyoruz. Çünkü tarihin en büyük soygunu henüz bitmedi. 3. kısım geliyor ve sadece Netflix'te. Bu soygunu soluksuz ileyeceksiniz." dedi.

La Casa De Papel konusu

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer ve bu sürede her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kitler fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar gerçekleşir.

BİZE ULAŞIN