''Evlat edinmek hayatımın bir parçası olmalıydı''

Dünyaca ünlü yıldız Charlize Theron, "Kariyerimi güzel kadın olmak üzerine kurmadım." dedi.

Giriş Tarihi: 16.04.2018 10:58 Güncelleme Tarihi: 16.04.2018 11:28

Charlize Theron evlat edindiği çocukları, anneliği, yeni filmi ve kariyeri hakkında konuştu. İşte 42 yaşındaki yıldızın açıklamalarından satır başları:

'' 'Tully' filmi için çok fazla kilo aldım. Aynı şeyi 'Monster' filmi için de yapmıştım ama o zamanlar daha gençtim ve aldığım kiloları kolayca verdim. Şimdi ise çok zorlanıyorum."

"Kariyerimi sadece güzel bir kadın olarak ya da birinin kız arkadaşı olarak anılmak üzerine kurmadım. İnsanların karşısına hep farklı rollerle çıktım, hep daha fazlasını yapmak istedim, tıpkı 'Sarışın Bomba' filmimdeki gibi."

"Kendi çocuklarımı doğurmadığım için bir şey kaçırmış gibi hissetmiyorum. Çocukluğumda bile anneme hep 'Yetimhanelere gidelim ve bana bir kardeş alalım' derdim."

"Ailesi olmayan çok fazla çocuk olduğunun uzun yıllardır farkındaydım. Bence, evlat edinmek benim hayatımın bir parçası olmalıydı, oldu da."

"Anne olmak bana bakış açımı değiştirmeyi öğretti. 20'li yaşlarımda bir çocuk sahibi olmak korkunç bir fikir gibi geliyordu. 30'larıma geldiğimde ise çok hazırdım. Şimdi ise anne olmamayı dilediğim bir günüm bile yok."

BİZE ULAŞIN