Game of Thrones: Büyük savaş

Game of Thrones yapımcıları, televizyon dizi tarihinin en pahalı savaş sahnesini çektiklerini ifade ediyor. Final sezonuna hazır mısınız?

Giriş Tarihi: 14.04.2018 14:51 Güncelleme Tarihi: 14.04.2018 14:51
Milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitleyen Game of Thrones, bir ilke imza atarak televizyon tarihinin en uzun süren savaş sahnesini çekti. Aksiyon dolu görsel şölen sunan savaş sahnelerinden sonra çekilen bu rekor bölümü dizinin fanları heyecanla bekliyor. Büyük bir gizlilik içinde İrlanda'da süren çekimlerin tam 55 gece sürdüğü belirtilirken, Britanya'daki magazin siteleri milyonlarca izleyicisi olan dizinin son sezonu için gerçekleştirilen çekimlerin, televizyon dünyasının en ihtişamlı savaş sahnesi olacağını duyurdu.

Kuzey İrlanda'nın Toome bölgesinde gece gerçekleştirilen çekimler için şimdiye kadarki en büyük savaş sahnesi setinin kurulduğu belirtiliyor. Dizinin yapımcılarının bununla da yetinmeyerek televizyon dizi tarihinin en pahalı savaş sahnesini çektikleri ifade ediliyor. Dizinin 6 bölümden oluşan final sezonunun 2019'da gösterime girmesi bekleniyor.
BİZE ULAŞIN