Taylor Swift geri döndü!

Taylor Swift, 'Delicate' klibinden sonra Spotify Singles’a özel iki yeni şarkı ile geri döndü.

Giriş Tarihi: 13.04.2018 16:24 Güncelleme Tarihi: 13.04.2018 16:24

'Delicate' adlı şarkısı için çektiği klipten sonra Taylor Swift, Spotify Singles'a özel iki yeni şarkı hazırladı. ABD'li şarkıcının Spotify için hazırladığı 'Delicate' ve Earth, Wind & Fire tarafından söylenen 'September' adlı şarkıların özel akustik yorumu Nashville'de bulunan The Tracking Room stüdyosunda kaydedildi.

Taylor Swift şarkılarla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "Delicate bizi sevmesini istediğimiz biri ile karşılaştığımız anda hepimizin içinde aniden su yüzüne çıkan o savunmasızlıkla ilgili bir şarkı. O anda onun bizimle ilgili duymuş olabileceği her şeyi ve onun bizi istememesi için akla gelebilecek her türlü nedeni düşünürüz. Ona doğru attığımız her adım bizi hem korkutur hem de heyecanlandırır. Delicate, işte o telaşla korku arasındaki dengenin ve 'şansımı denemeye değer' diye umut etmenin şarkısı."

Taylor Swift'in 'September' adlı şarkıyı tercihini de duygusal sebeplere bağlıyor. Çünkü Swift, Maurice White, Al McKay ve Allee Willis'in yazdığı, Earth, Wind & Fire tarafından seslendirilen şarkının klasik versiyonunu çok seviyor. Swift, 8 Mayıs'ta Arizona Glendale'de başlayacak Taylor Swift Reputation Stadium Tour adlı turneye başlıyor.

BİZE ULAŞIN