James Bond İstanbul'u seviyor

James Bond'un yeni filmin ABD, Ortadoğu ve Rusya arasında son dönemde yaşanan gerilimin ve ajan oyunlarının olacağı söyleniyor. Daniel Craig, yeniden İstanbul'da kamera karşısına geçebilir.

Giriş Tarihi: 13.04.2018 11:22
İngiltere Kraliyet Ailesi ve James Bond'u ile her zaman dünyanın gündemindeydi. İngiliz gizli servisi MI6'nın ajanları, hem siyasi hem de magazin dünyasında kendine yer bulabiliyor. İngiliz yazar Ian Fleming, '007 James Bond' karakteriyle bu şöhreti tescilledi. Fleming'in yarattığı karakter Bond daha sonra beyaz perdeye de uyarlandı. Sinema tarihinin en uzun soluklu serilerinden olan James Bond, her filmiyle olay olmayı başardı. Bond rolünü oynayanlar ise sinema tarihine kalın harflerle yazıldı.

Sean Connery ve Roger Moore'un başını çektiği Bond'ların sonuncusu ise Daniel Craig oldu. Yeni nesil Bond olan Craig, son filmden sonra "5'inci kez Bond'u canlandırmaktansa bileklerimi keserim" dedi. Ancak Craig'in, milyon dolarlarlık teklif ile bu kararından vazgeçtiği belirtildi. Geçen yıl gerçekleştirdiği bir röportajda geri dönüş sinyalleri veren ünlü oyuncu, dün ise resmi olarak Bond serisinin 25. filminde rol alacağını duyurdu. Craig'in kararını değiştiren ise yapımcı tarafından teklif edilen 120 milyon sterlinlik teklif olduğu öne sürüldü. Craig böylelikle tarihin en pahalı aktörü oldu.



Bu yıl gösterime girmesi planlanan filmin yönetmenlik koltuğuna ise Slumdog Millionare filmiyle Oscar kazanan Danny Boyle'un oturması bekleniyor. Filmin konusunun ise ABD, Ortadoğu ve Rusya üçgeninde geçen son dönemde yaşanan gerilimin ve ajan oyunlarının olacağı söyleniyor. James Bond efsanesinin 23. filmi olan Skyfall'ın bazı bölümleri Türkiye'de çekilirken, Craig de İstanbul ve Adana'da kameraların karşısına geçmişti. Yeni bölümde de İstanbul sahnelerinin olabileceği öğrenildi.

BİZE ULAŞIN