Yeni nesil Rocky: Creed II

Sylvester Stallone, gönüllerde taht kurmuş Rocky serisini yeni bir boyuta taşıyan Creed'in ikinci filmi için çekimlere başlandığını duyurdu.

Giriş Tarihi: 04.04.2018 11:08 Güncelleme Tarihi: 04.04.2018 11:16

Rocky serisinin devamı niteliğinde çıkan Creed her ne kadar bir 'Rocky' etkisi bırakamasa da bize Rocky Balboa'nın bazı sahnelerini hatırlatmayı başarmıştı.

Rocky IV'te hatırlayacağınız üzere Rocky'nin zorlu Rus rakibi Ivan Drago serideki en zorlu rakiplerinden biriydi. 21 Kasım'da çıkacak olan Creed 2'de Sylvester Stallone Creed'in Dolph Lundgren canlandırdığı Ivan Drago ise oğlunun eğitmeni olacak.

Filmle ilgili Dolph Lundgren; "Yaklaşık 30 yıl olduğu için emin değildim. Ivan Drago'nun geçmişte yaşamasını istedim, ama Creed II'nin senaryosunun gerçekten iyi olduğu ortaya çıktı . Size söyleyebileceğim tek şey Ivan geri döndü." dedi.

Creed 2'nin 21 Kasım 2018'de vizyona girmesi bekleniyor.

Steven Caple Jr. ve Ryan Coogler tarafından yönetilen filmin kısaca özeti şöyle;

Hayat, Adonis Creed için dengeleme eylemi haline gelmiş ve bir sonraki büyük mücadelesi için kişisel yükümlülükler ve eğitim arasında, hayatının zorluğuna karşıdır. Ailesinin geçmişiyle bağları olan bir rakiple karşı karşıya gelmek çok zor olacak. Rocky ve Adonis ortak mirasıyla yüzleşecek, savaşmaya değecek olan şeyi sorgulayacak ve hiçbir şeyin aileden daha önemli olmadığını keşfedecek.

Creed II, bir şampiyonu neyin yaptığını yeniden keşfedecek ve geçmişinden asla kaçamayacak.

BİZE ULAŞIN