Tatum çifti severek ayrıldı

Hollywood’un ünlü oyuncu çifti Channing Tatum ve Jenna Dewan-Tatum ayrılık kararı aldı. Çift, severek ayrıldıklarını duyururken ayrılık sebebini açıklamadı.

Giriş Tarihi: 03.04.2018 16:34 Güncelleme Tarihi: 03.04.2018 16:35

Hollywood'un gözde çifti Channing Tatum ve Jenna Dewan-Tatum ayrıldı. Dokuz yıldır evli olan oyuncu çift, ayrılık kararı aldıklarını sosyal medyadan duyurdu. 5 yaşında Everly adında bir kızları olan çift, sosyal medyadan yaptıkları açıklamada, "Birbirini seven bir çift olarak ayrılmayı seçtik. Yıllar önce derin bir aşkla bağlandık ve sihirli bir yolculuğa çıktık. Aslına bakarsanız birbirimize olan sevgimizde hiçbir şey değişmedi. Ama sevgi, bizi artık farklı yollara çıkaran güzel bir macera." dedi.

Çift ayrıca, iki iyi arkadaş olarak kalacaklarını, birbirlerinin hayatına mümkün olduğunca destek olacaklarını da duyurdu. Tatum çifti, "Biz hala bir aileyiz ve kendini Everly'ye sevgiyle adamış ebeveynleriz." ifadesini kullandı. Her ikisi de 37 yaşında olan çift, ayrılıklarına dair bir yorum yapılmamasını ve özel hayatlarına saygı gösterilmesini de istedi.

Kariyerine model olarak başlayan ve sinema sektörüne giren Channing Tatum, Step Up, Halk Düşmanları, G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi gibi filmlerde oynadı.

Jenna Dewan-Tatum ise eşi ile tanıştıkları 2006 yapımı Step Up'daki Nora rolü ile yıldızlaştı. Çift, 11 Temmuz 2009'da evlenmişti.

BİZE ULAŞIN