Spoiler alarmı! 'Avengers: Infinity War'

Marvel'ın süper kahramanları bir araya getirdiği Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı (Avengers: Infinity War) için nefesler tutuldu. Filmin fragmanıyla birlikte heyecan doruğa çıkarken, Hulk karakterini canlandıran Mark Ruffalo filmle ilgili konuştu.

Giriş Tarihi: 15.03.2018 09:48 Güncelleme Tarihi: 15.03.2018 09:53
ABD'li aktör Mark Ruffalo, Avengers: Infinity War ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ruffalo Thanos'un yeryüzüne ulaşmadan önce büyük bir saldırının fitilini ateşleyeceğin de ipucunu verdi. Hulk karakterini oynayan Ruffalo, son filmde canlandırdığı karakterin zorlu bir düşmanla karşılaşacağını söyledi. Sonunda Thanos altı Sonsuzluk Taşı'nı ele geçirecek. Ancak, Bruce Banner, Mad Titan'ın nasıl kana susamış olduğunu keşfeden ilk süper kahramanlardan biri olacak gibi görünüyor.

Sahne arkası görüntüleri, Avengers: Infinity War'daki önemli bir sahneyi ele veriyor. Vizanda'yı kurtarmak için Wakanda'ya yakınlaşan birkaç ana karakter var. Mark Ruffalo verdiği kısa röportajda, Bruce Banner'ın (Hulk) filmde Asgardialı gemisinde Mad Titan ile karşılaştığı için Thanos hakkında pek çok şey bilen kişi olduğunu açıkladı. Bazıları geminin Sonsuzluk Taşları'na doğru giden Thanos'a ait olduğunu düşünüyor. Mad Titan, Loki'nin Uzay Taşı'na ev sahipliği yapan Tesseract'a sahip olduğunu hissetmiş olabilir. Thanos'un Asgardialılara saldırısı Avengers: Infinity War fragmanında da sızdı aslında.

Fragmanda, Tesseract'ı tutmadan önce Loki'nin düşmüş arkadaşlarının bedenleri üzerinde adım attığını gösteren bir sahne vardı. Mad Titan'ın Kötülük Tanrısı'na ona Uzay Taşı'nı vermesini emretmesi ve Loki'nin reddettiği Asgardialıları katletmeye karar vermesi muhtemel. Bu, Tom Hiddleston'ın canlandırdığı karakterin harap olmuş bir halde göründüğü sahneyi de açıklayabilir. Thanos, hayatta kalan tüm Asgardyalıları Loki'yi Tesseract'ı teslim etmeye zorlamak için öldürecek mi? Tüm cevaplar için Avengers: Infinity War 27 Nisan'da vizyonda!

BİZE ULAŞIN