Margot Robbie Sharon Tate'i canlandıracak

Avusturyalı aktris Margot Robbie’ye Quentin Tarantino’nun yeni filminde, cinayete kurban giden oyuncu Sharon Tate’i oynaması için teklif götürüldüğü açıklandı.

Giriş Tarihi: 14.03.2018 12:00 Güncelleme Tarihi: 14.03.2018 16:32

Ünlü yönetmen Quentin Tarantino'nun 60'lı yıllarda yükselişe geçen hippi yaşam tarzının Hollywood'daki etkileri ve Manson cinayetleri'ne odaklanan 'Once Upon a Time in Hollywood' isimli bir film hazırlığında olduğu belirtildi. Margot Robbie'ye bu filmde Roman Polanski'nin cinayete kurban giden eşi Sharon Tate'i canlandırması için görüşüldüğü bildirildi.

Eğer ikili arasında anlaşma sağlanırsa Robbie, Tarantino ile ilk kez çalışacak ve Wolf of Wall Street'teki rol arkadaşı Leonardo DiCaprio ile yeniden bir araya gelecek. Polonyalı yönetmen Roman Polanski'nin aktris olan son eşi Sharon Tate 1969 yılının yazında sekiz buçuk aylık hamileyken o sırada evde bulunan arkadaşlarıyla birlikte vahşice öldürülmüş ve olay tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı.

"Once Upon a Time" filminin prömiyerinin, 8 Ağustos 1969 gecesi meydana gelen trajik olayın 50. yıldönümünden bir gün sonra, 9 Ağustos 2019'da yapılacağı açıklandı.

BİZE ULAŞIN