Deadpool 2 başarılı olabilecek mi?

Vizyona girdiği andan itibaren herkesin gönlünde taht kuran Deadpool kısa sürede büyük ilgi gördü. Gösterilen büyük ilginin sonucunda devam filmin yönetmeni David Leitch, Deadpool 2'nin en kısa sürede geleceğini duyurmuştu.

Giriş Tarihi: 14.03.2018 16:45 Güncelleme Tarihi: 24.04.2018 11:25

Deadpool 2016 senesinde yayınlanmış ve insanların gönüllerinde taht kurmuş Marvel karakterlerinin en gözdesi haline gelmişti. Gösterilen bu ilginin sonucunda bir devam filminin geleceği herkes tarafından bekleniyordu. 18 Mayıs 2018'te gösterime girecek olan Deadpool 2'nin yayınlanmasına kısa bir zaman kala yapımcılar tarafından bir test gösterimi gerçekleştirildi.

Yapılan test gösterimi sonucunda alınan kötü tepkilerden dolayı filmin bazı sahnelerinin tekrar çekildiği dedikoduları yayılmaya başlamıştı. Kısa bir süre sonra filmde Cable'ı canlandıran Josh Brolin kötü yorumlardan dolayı filmde bazı sahnelerin tekrar çekildiğini resmi olarak doğruladı.

Filmde gerçekleşen hangi olayın hayranlarını bu kadar kızdırıp kötü yorumlarda bulunmalarına sebep olduğu henüz tam olarak bilinmediği gibi filmin bazı sahnelerinin tekrar çekilmesinin nedeni test gösterimine katılan izleyicilerin olduğu söyleniyor.

18 MAYIS 2018'DE BEYAZPERDEDE

David Leitch'in yönetmenliğini yaptığı Deadpool 2'de Ryan Reynolds, Josh Brolin Morena Baccarin, T.J. Miller, Zazie Beetz, Brianna Hildebrand, Eddie Marsan ve Jack Kesy yer alıyor.

BİZE ULAŞIN