Prenses bekarlığa veda etti

İngiltere kraliyet ailesinin müstakbel prensesi, Prens Harry ile evlenmeye hazırlanan ABD’li oyuncu Meghan Markle’ın gözlerden uzak üç gün süren bir bekarlığa veda partisi düzenlediği iddia edildi.

Giriş Tarihi: 09.03.2018 13:00
İngiliz kraliyet ailesinin veliaht Prensi Harry ile evlenecek olan ABD'li oyuncu Meghan Markle'ın, yakın arkadaşlarıyla üç gün süren bir bekarlığa veda partisi düzenlemiş olabilir. İngiliz basınınına göre yeni prenses, 19 Mayıs'ta yapılacak düğünden önce bir çiftlik evinde arkadaşlarıyla eğlendi. Sönük eğlencelerden uzak durduğu bilinen 36 yaşındaki Markle, ABD'li Cotswolds bölgesinde lüks bir çiftlik evini tercih etti. Bekarlığa veda partisi için yeni prensesin parti verdiği yer ise Soho Çiftlik Evi.



Çiftlik evi, geceliği 330 sterlin yani yaklaşık 1700 TL olan, yedi yataklı ve 14 kişinin kalabileceği ölçülerde. Çiftlik evi şeklinde hizmet veren otelin 110 sterlinlik (yaklaşık 570 TL) spa ve 160 sterlinlik (yaklaşık 800 TL) vücut masajı hizmetleri de bulunuyor. Kensington Sarayı, İngiliz basınının gizlice yapılan lüks bekarlığa veda partisi haberi hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Meghan Markle, oyuncu arkadaşı Millie Mackintosh ile aynı çiftlik evine 2016 yılında da gitmişti. Aranızda davetli olan kimse yok mu?
BİZE ULAŞIN