Oscar adaylarına 100 bin dolarlık hediye

90. Oscar Ödülleri'ne aday isimler için lüks tatil, pahalı kozmetik ürünleri, spa ile fitness aletleri gibi hediyeleri içeren 100 bin dolarlık çantalar hazırlandı.

Giriş Tarihi: 02.03.2018 09:22

Adaylardan bazıları Oscar heykelciğini evine götürse de hiçbir aday törenden eli boş dönmeyecek. 90. Oscar Ödülleri'ne aday olan isimler için 100 bin dolar değerinde hediye çantaları hazırlandı.

4 Mart gecesi Los Angeles'ta düzenlenecek Oscar töreninde, aralarında Frances McDormand, Gary Oldman, Denzel Washington ve Sally Hawkins gibi isimlerin yer aldığı Oscar adaylarına içinde çeşitli ürünlerin yer aldığı hediye çantaları verilecek.

Çantaların içinde Tanzanya, Hawaii ve Yunanistan için uçak biletlerinden yerel üretim portakallara, şekerleme ve içeceklere kadar birbirinden farklı ürünlerin yer aldığı öğrenildi.

Çantalarda ayrıca vakumlanmış öğle yemeği, yemek tarifi kitabı, koltukaltına asılabilir su şişesi gibi ürünler de bulunuyor.

Hediyeler arasında özsavunma için biber spreyi, koltuk altı teri önleyici bantlar, alıntı sözlerin yer aldığı kartlar gibi ilginç eşyalara da yer verildiği öğrenildi.

Oscar çantalarında, Hollywood'da cinsel tacize karşı başlatılan "Me Too" ve "Time's Up" hareketlerini anlatan ürünler ile hayvan maması ve bir flört aplikasyonuna davet de yer alıyor.

Hollywood'un hayvan sevgisinden yola çıkarak, Meksikalı bir içecek firmasının Oscar adayları adına bir hayvan barınağına 10 bin mama kabı bağışı yaptığı da gelen bilgiler arasında.

BİZE ULAŞIN