Yalan söylediği ortaya çıktı

Geçtiğimiz ay 50 Cent'in unuttuğu Bitcoin'lerden 8 milyon dolar kazandığı ortaya çıkmıştı. Ancak alınan son bilgilere göre rap müziğinin ünlü ismi 50 Cent'in Bitcoin milyoneri olmadığı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi: 28.02.2018 15:40 Güncelleme Tarihi: 28.02.2018 15:43

Özellikle geçtiğimiz yıl yaşadığı astronomik artış ile yatırımcısına hatırı sayılır kar ettiren Bitcoin, ilginç haberlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda 42 yaşındaki Curtis Jackson ya da sahne ismi ile 50 Cent, dalgınlığı sayesinde yanlışlıkla Bitcoin milyoneri olduğunu açıklamıştı.

2014 yılında, yeni çıkarttığı 'Animal Ambition' isimli albümünün satış seçeneklerine Bitcoin'i de ekleyen 50 Cent, yıllarca hesaplarını kontrol etmediğini iddia etmiş ve bu hamlesi ile milyonlarca dolar kazandığını açıklamıştı. Rap müziğin popüler isimlerinden biri olan 50 Cent'in yanlışlıkla Bitcoin milyoneri olduğuna dair açıklamaları yalan çıktı. Son dönemde iflasın eşiğinde olan 50 Cent'in mahkemeye sunduğu belgelere ulaşan ABD basını bu belgelerde 50 Cent'in Bitcoin açıklamasını yalanlayan bilgilere ulaştı.

BİZE ULAŞIN