Jennifer Lawrence Elizabeth Hurley'i hatırlattı

27 yaşındaki Jennifer Lawrence, başrollerinden birini üstlendiği Red Sparrow filminin basına özel düzenlenen gösteriminde giydiği elbiseyle yıllar önce Dört Nikah Bir Cenaze filminin galasında Elizabeth Hurley'i üne kavuşturan elbiseyi hatırlattı.

Giriş Tarihi: 21.02.2018 10:01 Güncelleme Tarihi: 21.02.2018 15:25

Jennifer Lawrence, Red Sparrow filminin Londra'daki Corinthia Hotel'de düzenlenen basın gösteriminde kameralar karşısına, 1994 yılında Elizabeth Hurley tarafından giyilen Versace imzalı siyah elbisenin bir benzerini giydi. Hem elbisenin biçimi hem de Lawrence'ın duruşu 24 yıl önce, ünlü oyuncu Hugh Grant'in sevgilisi olarak tanınan Hurley'in bir anda nasıl yıldız haline dönüştüğünü akıllara getirdi.

O sırada 29 yaşında olan Elizabeth Hurley, o dönemde sevgilisi olan Hugh Grant'ın rol aldığı Dört Nikah Bir Cenaze filminin Los Angeles'taki galasına ödünç aldığı bu elbise ile katılmıştı. Elbise öylesine dikkat çekti ki Hurley, o gece filmin yıldızlarını bile geride bıraktı ve bütün ilgiyi üzerinde topladı.

O siyah elbise, Hurley'in kariyerinde bir kilit noktası oldu. Daha sonra birkaç ünlü daha elbisenin benzerini giydi ve her seferinde de "taklitler asıllarını yaşatır" deyişini doğrulayarak Hurley'in o geceki görüntüsünü hatırlattı.

BİZE ULAŞIN