Nick Nolte'yi görenler tanıyamadı

Bir dönemin en gözde ve yakışıklı oyuncularından Nick Nolte görenleri şaşırtmaya devam ediyor. İlerleyen yaşı yüzünden görüntüsüne hiç dikkat etmeyen ünlü oyuncu kameralara pembe pijamasıyla yakalandı.

Giriş Tarihi: 13.02.2018 12:57 Güncelleme Tarihi: 13.02.2018 17:20

77 yaşındaki dünyaca ünlü aktör Nick Nolte sevenlerini şaşırtmaya devam ediyor. Nick Nolte kameralara sürekli bakımsız hali ve salaş kıyafetleriyle yakalanıyor. Bir zamanların gözdesi olarak görülen Nick Nolte geçtiğimiz gün Malibu'da alışverişe çıktığında dağınık saçları ve sakallarıyla görüntülenmişti. Birkaç ay önce de kızıyla sokaklarda olan aktör bu kez pembe bir eşortmanlaydı. Nick Nolte'nin bu görüntüleri için "Noel Baba'ya benzemiş" yorumları yapıldı.

Geçmişte birçok sağlık problemi yaşayan Nick Nolte'nin hemen her fotoğrafında elinde yeşil renkli sağlık içecekleri göze çarpıyor. Tam 3 kez Oscar ödülüne aday olan Nick Nolte 1991 yılında Dalgaların Prensi adlı filmle Altın Küre'de en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanmıştı. Nick Nolte, Dalgaların Prensi filmindeki rolünden sonra 1992'de yaşayan en yakışıklı erkek seçilmişti.

BİZE ULAŞIN