Geri sayım

Tüm dünyada olay yaratan 'Grinin Elli Tonu'nun yıldızları Dakota Johnson ile Jamie Dornan, önceki akşam yeni filmin tanıtımı için Paris'teydi. Serinin yeni filmi 'Özgürlüğün Elli Tonu', 9 Şubat'ta vizyonda olacak.

Giriş Tarihi: 07.02.2018 09:57 Güncelleme Tarihi: 07.02.2018 09:58

E.L. James'in dünya çapındaki çok satanlar listesine giren "Grinin Elli Tonu" üçlemesinin beyaz perde uyarlaması, son devam halkasına ulaştı. Anastasia ve Christian'ın tutkulu aşkı, yeni gelen fragmanda bir bebekle taçlanıyor.

Jamie Dornan'ı bir kez daha Christian Grey olarak göreceğimiz filmde Dakota Johnson da Anastasia Steele rolünde başrole geri dönecek. Filmin kadrosunda, serinin 2. filminde tanıştığımız Elena Lincoln olarak Kim Basinger da yer alıyor.

Anastasia ve Christian, yaşadıkları zorlu ayrılıkların ve iniş çıkışların ardından nihayet mutlu sona ulaşmışlardır. Tutkulu aşkları, nikah yüzükleri ve görkemli bir evlilik töreni ile mutlu sona ulaşmıştır. Ancak Anastasia'nın peşine düşen Jack, çifte huzur vermez. Anastasia'nın lüks ve aşkla bezeli mükemmel hayatı bir kez daha sarsıntılara sahne olacaktır...

Filmin yönetmen koltuğunu serinin bir önceki filmi "Karanlığın Elli Tonu"nda kamera arkasına geçen James Foley üstlenirken, filmin senaryosunda ise Niall Leonard imzası var. Kadrosunda Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty, Kim Basinger, Marcia Gay Harden gibi isimleri bulunduran devam halkası "Özgürlüğün Elli Tonu" 9 Şubat 2018'de seyircileriyle buluşacak.

BİZE ULAŞIN