Ocean’s 8'in ilk afişi çıktı

Haziran 2018’de vizyona girmesi beklenen Ocean’s 8 filminden ilk afiş geldi!

Giriş Tarihi: 15.12.2017 09:57

Merakla beklenen başrolleri Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway ve Rihanna gibi yıldızlar geçidinden oluşan Ocean's 8 filminden ilk afiş yayınlandı. 2018 Haziran'da vizyona girecek olan Ocean's 8'nın yönetmen koltuğunda ise Açlık Oyunları'nın yönetmen koltuğunda büyük başarı kazanan Gary Ross oturuyor. Ross aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstleniyor.

Oceans serisinin lideri, George Clooney'nin canlandırdığı Danny Ocean'ın kız kardeşine odaklanan filmde, Debbie Ocean'ı, Sandra Bullock canlandırıyor. Debbie 5 yıllık bir hapsin ardından serbest kalıyor ve özgürlüğünü kazandığı gibi yeni bir soygun planına girişiyor. Yıldızlar yağmurunun yaşandığı Met Galası'nı hedef alan Debbie, soygun için Lou (Cate Blanchett); Nine Ball (Rihanna); Amita (Mindy Kaling); Constance (Awkwafina); Rose (Helena Bonham Carter); Daphne Kluger (Anne Hathaway) ve Tammy'den (Sarah Paulson) oluşan mükemmel kadroyu topluyor.

Matt Damon'ın da Oceans serisinde canlandırdığı Linus Caldwell karakteriyle konuk oyuncu olacağı filmde, James Corden sigorta memurunu canlandırırken, Dakota Fanning'in de bir rolü bulunuyor. Kim Kardashian, Kendall Jenner, Anna Wintour, Adriana Lima ve Katie Holmes de filmin konuk oyuncuları arasında yer alıyor.

BİZE ULAŞIN