Selena Gomez'den yeni yıla yeni albüm müjdesi

Sağlık problemleri yüzünden The Revival adını verdiği dünya turnesini iptal edip müzik kariyerine ara veren Selena Gomez, 2018'de yeni albüm çıkartacağını açıkladı.

Giriş Tarihi: 14.12.2017 10:11

En son 2015'te Revival adını verdiği albümünü yayınlayan Selena Gomez müjdeyi verdi. Önceki gün bir radyo programına konuk olan Gomez, yeni yılda yeni albümle sevenlerinin karşısına çıkacağını söyledi.

25 yaşındaki şarkıcı iki yıldır neden albüm yapmadığını ise şöyle açıkladı: "Müziğime kalbimi döküyorum. Benim için rakamların ya da çizelgelerin önemi yok. Hissettiğim zaman yapabilirim.

INSTAGRAM'DAN DUYURDU
Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez'in Lupus hastalığı nedeniyle The Revival adını verdiği dünya turnesini iptal edip ortadan kaybolmuştu. 126 milyon takipçi ile Instagram'ın kraliçesi olarak anılan Gomez, bu süreçte böbrek nakli olduğunu itiraf etmişti.

Sağlığına kavuşan Selena Gomez; The Weeknd ile olan ilişkisini noktalamış ve 6 yıldır bitmeyen aşkı Juskin Biebir ile tekrar barışmıştı.

LUPUS HASTALIĞI NEDİR?
Sistemik Lupus Eritematozus ya da daha yaygın kullanılan adıyla Lupus, sebebi bilinmeyen cilt, eklem, böbrek, kalp zarıy akciğer zarı gibi birçok doku ve organ iltihabına bağlı çok sayıda bulgularla giden, değişik seyir gösteren ve bağışıklık sisteminin bozuk çalışması sonucu ortaya çıkan bir hastalık.

BİZE ULAŞIN