Hugh Jackman, James Bond rolünü neden reddettiğini açıkladı

Marvel'in en sevilen Wolverine karakteriyle kariyerinde zirve yapan ve Logan ile seriye veda eden Hugh Jackman yeni filmiyle ilgili konuşurken James Bond rolünü neden reddettiği konusuna açıklık getirdi.

Giriş Tarihi: 08.12.2017 12:42

Vizyonda olan The Greatest Showman filminin P.T. Barnum'u Hugh Jackman, Variety'e verdiği röportajda kariyeriyle ilgili merak edilen soruları cevapladı.

2000 'de vizyona giren ilk X-Men filmiyle başlayan ve Logan ile biten Wolverine karakteri hakkında konuşan 49 yaşındaki oyuncu "Keşke on yedi yıl öncesinde de bugünkü gibi oynayabilseydim. Logan'da karakter tam olarak oturdu. Filmi izlerken gözyaşlarımı tutamadım" dedi.

İlk X-Men üçlemesinin yapımları sırasında James Bond için teklifi aldığını belirten Jackman "X-Men 2'nin çekimlerine başlamak üzereydik. Menajerim beni arayıp rolle ilgilenip ilgilenmediğimi sordu. O dönemde James Bond senaryolarının giderek gerçeklikten uzaklaştığını hissediyordum. Daha gerçekçi ve karanlık bir hikaye denemeleri gerektiğini düşünüyordum" dedi.

Hugh Jackman sözlerine şöyle devam etti: Senaryoyu okuduğumda onu inanılmaz ve çılgınca buldum. Benim senaryoya karışmamamın mümkün olmadığını, sadece rolü oynayacağımı söylediler. Aynı anda hem X-Men'i hem de Bond'u oynamaya vaktim olmayacağını düşündüğüm için teklifi reddettim" dedi.

Söz konusu dönemde 007 rolünü Pierce Brosnan oynamış, daha sonra rol Daniel Craig verilmişti. İngiliz aktör dört filmden sonra seriye devam etmeyeceğini açıklamış ancak 2019'da vizyona girmesi beklenen 25. filmde 007'yi canlandırmayı kabul etmişti.

BİZE ULAŞIN