Tacizle suçlanan Spacey'nin rol aldığı film yeniden çekilecek

Çekimleri tamamlanan "All the Money in the World" adlı film, Spacey'nin rol aldığı sahneler yeniden çekilerek gösterime girecek.

Giriş Tarihi: 10.11.2017 10:12 Güncelleme Tarihi: 10.11.2017 10:14

Son günlerde hakkındaki taciz suçlamaları nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde olan Amerikalı aktör Kevin Spacey'nin rol aldığı, çekimleri tamamlanan Hollywood filmi başka bir aktörle yeniden çekilecek.

BBC'de yer alan habere göre, İngiliz yönetmen Ridley Scott'ın yaz aylarında çekimlerini tamamladığı "All the Money in the World" adlı filmin, Spacey'nin rol aldığı sahneler yeniden çekildikten sonra gösterime girmesi kararlaştırıldı.

Senaryosu gerçek bir hikayeye dayanan, Amerikalı petrol milyarderi John Paul Getty'nin torununun 1973 yılında fidye için kaçırılmasını anlatan filmde Spacey milyarder Getty'i canlandırıyordu.

Spacey'nin başrollerini Mark Wahlberg ve Michelle Williams ile paylaştığı filmin yeni halinde Spacey'nin yerine usta oyuncu Christopher Plummer'ın rol alacağı kaydedildi.


Kevin Spacey ile Christopher Plummer

Spacey'nin rol aldığı sahneler yeniden çekildikten sonra film ilk planlanan gösterim tarihi 22 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak.

Spacey'nin kariyeri, 30 Ekim'de Amerikalı aktör Anthony Rapp'in 1986 yılında 14 yaşındayken Spacey'nin evinde kendisini taciz ettiğine dair iddiaları dile getirmesinin ardından tepetaklak olmuştu.

Yapım şirketi Netflix aktörün rol aldığı popüler televizyon dizisi "House of Cards"ı yayından kaldırmış, Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi aktöre vermeyi planladığı Emmy Ödülü'nü geri çekmişti. Spacey'nin menajeri ve basın temsilcisi de aktörle yollarını ayırdıklarını açıklamıştı.

Rapp'in açıklamalarından sonra aktörle ilgili başka taciz suçlamaları da gün yüzüne çıkmıştı.

BİZE ULAŞIN