Sophie Turner'dan Finn Wolfhard'a destek

Game of Thrones’un Sansa Stark’ı Sophie Turner, Stranger Things dizisinde Mike'ı canlandıran Finn Wolfhard’ı savundu. İngiliz oyuncu, Wolfrad’ı imza vermediği için eleştirilen Wolfhard için "O öncelikle çocuk" yorumunda bulundu.

Giriş Tarihi: 09.11.2017 15:28 Güncelleme Tarihi: 11.11.2017 10:43

Netflix'in popüler dizisi 'Stranger Things'in yıldızı Finn Wolfhard, konakladığı otelin dışında bekleyen hayranlarının fotoğraflarını imzalamayı reddetti. 14 yaşındaki Kanadalı oyuncunun bu davranışı, hayranları tarafından "kabalık" ve "kalpsizlik" ile suçlandı.

13 yaşından beri 'Game of Thrones'ta oynayan Sophie Turner, sosyal medya hesabından Wolfhard'ı savundu. 'Sansa Stark' karakterine hayat veren 21 yaşındaki İngiliz aktirs, twitter hesabından, "Kahretsin... Tamamen yetişkin olan insanların 'Stranger Things'te oynayan çocukların otelinin önünde beklemesi, bu hareketlerini bırakmadıklarında da çocukları suistimal etmesi 'süper tuhaf'. Oyuncu olmaları önemli değil, onlar öncelikle birer çocuk. Onlara kimseye borçlu gibi hissetmeksizin büyümeleri için çocukluk hayallerini yaşayabileceği bir alan bırakın" mesajını yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde Joe Jonas ile nişanlanan Turner'ın bu tepkisi sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

BİZE ULAŞIN