Marc Rissmann, Game of Thrones'un kadrosuna katıldı!

Game of Thrones’tan yapılan bir “oyuncu" duyurusu, popüler dizinin final sezonu ile ilgili yeni detayları ortaya çıkardı. Buna göre diziye Alman oyuncu Marc Rismann’ın katılacağı kesinleşti.

Giriş Tarihi: 21.10.2017 11:06 Güncelleme Tarihi: 23.10.2017 13:50

"Watchers on the Wall"da yer alan habere göre, Alman aktör Marc Rissmann, ABD yapımı fantastik dizi Game of Thrones'ta Harry Strickland isimli karakteri canlandıracak. George R. R. Martin'in kitap serisini okuyanlar, Harry Strickland'in Cersei Lannister'ın son sezonda bahsettiği paralı asker ordusu "Altın Şirket"in komutanı olduğunu kaydetti.

Demir Bank'ın muhasebecilerinden Tycho Nestoris, Lannisterların borçlarını ödemesinin ardından Cersei'ye her konuda yardım edebileceğini söylemiş ve ordusunu büyütmek isteyen kraliçeye "Altın Şirket" isimli paralı asker ordusunu önermişti. Game of Thrones 7. sezon finalinde Westeros'un Kraliçesi Cersei Lannister ile Deanerys Targanyen ve Jon Snow, Ak Gezenler'in istilasına karşın ateşkes yapmış ve daha sonra Cersei, kardeşi Jamie Lannister'a farklı planları olduğunu aktarmıştı. Game of Thrones'un 2019'da yayımlanmasını beklenen final sezonunda Rissmann'ın iki kez görüleceği tahmin ediliyor.

BİZE ULAŞIN