Red Bull Music Academy Berlin’e dönüyor

Her sene 60’ı aşkın yükselen müzisyeni tek bir şehirde toplayarak, yaratıcı bir yolculuğa çıkaran Red Bull Music Academy 20’nci yılına giriyor. Konser, parti, sergi, panel ve workshop serilerinden oluşacak akademi 15 Haziran – 4 Eylül 2017 tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından müzisyenlerin başvurularına açık olacak.

Giriş Tarihi: 20.07.2017 12:33 Güncelleme Tarihi: 20.07.2017 14:57

Detroit'li tekno efsanesi Jeff Mills'in 1998 yılında Berlin'de, bir antrepoda ilk dersini vermesiyle hikâyesine başlayan Red Bull Music Academy 20.yaşını kutlamaya hazırlanıyor. 8 Eylül- 12 Ekim 2018 tarihleri arasında Berlin'de gerçekleşecek akademinin başvuruları ise başladı.

Başvurular 15 Haziran – 4 Eylül 2017 tarihleri arasında dünyanın dört bir yanından müzisyenlere açık olacak. Akademi, katılımcılarına workshop, usta isimlerle bir arada olma şansı, kulüp geceleri, sergi ve panellerle dolu bir ay sunuyor. Dünyanın en büyük şehirlerinde eşsiz bir müzik deneyimi Doğduğu günden beri Tokyo, New York, Melbourne, Cape Town, Paris, São Paulo ve Montréal gibi dünyanın büyük şehirlerinde gerçekleşen akademide yeni nesil sanatçılar, onlara deneyimlerini aktaran müzik ustalarıyla bir araya geliyor.

Akademiye her sene 60'ı aşkın özel yetenek kabul ediliyor. Binlerce başvuru arasından seçilen sanatçılar, akademide müzik tarihine yön veren müzisyenlerin konuşmalarını dinliyor, deneyimlerini dünyanın diğer ucundan gelen çağdaşlarıyla paylaşıyor. Tüm bunlar olup biterken ev sahibi şehir, bir ay boyunca herkese açık konserler ve kulüp geceleriyle canlanıyor. Akademi başvuruları 15 Haziran – 4 Eylül tarihleri arasında www.redbullmusicacademy.com/apply adresinden yapılabilecek. Bütün enstrümentalisler, prodüktörler, DJ'ler, ses mühendisleri ve vokallerin başvurabileceği Red Bull Music Academy Berlin'de ağırlayacağı misafirlerini ise 2018'in ilk aylarında duyuracak.

BİZE ULAŞIN