Emilia Clarke'ın yeni filmi

Game Of Thrones dizisinin Khaleesi'si Emilia Clarke bu kez korku filmiyle izleyici karşısına çıkıyor... Voice from the Stone'un ilk fragmanı yayınlandı.

Giriş Tarihi: 18.03.2017 16:16 Güncelleme Tarihi: 20.03.2017 14:32

Dünyanın en çok izlenen dizisi Game of Thrones ile geniş bir hayran kitlesi elde eden Emilia Clarke, Voice from the Stone ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Korku türündeki film Silvio Raffo'nun kaleme aldığı La Voce Della Pietra kitabından beyaz perdeye uyarlandı. Eric D. Howell yönetmenliğinde sinemaya aktarılan hikaye 1950'lerde Tuscany'de geçiyor. Burada genç bir hemşire dış dünyadan oldukça soyutlanmış bir havası olan bir kalede işe başlıyor. Verena'nın asıl görevi evin en ufak çocuğunu yeniden konuşturabilmek oluyor.

Ancak annesinin ölümünden çok etkilenen ufaklık içine kapanık bir yaşam sürmeyi tercih ediyor. Problemi çözmek isteyen Verena bu süreçte onu gözlemlemeye başlıyor ve kayalardan gelen bir sesten bahsettiğini fark ediyor. Başta buna inanmasa da kalenin duvarları arasına bir şeylerin hapsolduğunu ve bunun ufak çocuğu etkilediğini keşfediyor.

Bu genç hemşireye Emilia Clarke hayat veriyor. Ona; Marton Csokas, Caterina Murino, Remo Girone, Lisa Gastoni, Edward Dring gibi isimler eşlik ediyor. Voice from the Stone, Amerika'da 28 Nisan'da vizyona girecek. Ülkemizde ne zaman gösterileceği ise henüz belli değil.

BİZE ULAŞIN