Yakışıklı erkek mi, bakımlı erkek mi?

Belki de yıllardır tartışılan bir konu bu, hatta bu konu kadınlar açısından da tartışılır ve bir sonuca ulaşılamaz. Güzellik ve yakışıklılığın göreceli kavramlar olduğunu düşünerek, aslında her zaman bakımlı erkeklerin dikkat çektiğini söylersek, hata etmemiş oluruz. Peki bakımlı erkek ne demek?

Giriş Tarihi: 25.09.2017 10:47

Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, bakımlı erkekleri ve onların hangi estetik uygulamaları tercih ettiğini anlatıyor:

"Bakımlı erkek, güzel erkek, yakışıklı erkek… Aslında hiçbirimiz birer Kıvanç Tatlıtuğ ya da Angelina Jolie olmak zorunda değiliz, zaten olmayalım da! Renk katmak, farklı olmak, bakımlı olmak benim gözümde her zaman çok daha iyidir. Fakat erkekler kadınlara nazaran bakımlı olma konusunda daha şanslı.

Ufak birkaç estetik dokunuşla, onları mevcut görüntülerinden çok daha iyi hale getirebiliyoruz. Zorlu Terasevler'de bulunan kliniğime medikal estetik uygulamalardan faydalanmak için gelen erkek hasta sayım oldukça fazla ve bu sayı giderek de artıyor çünkü kadınlar bakımlı erkekleri daha çok beğeniyor, daha seksi buluyor, erkek içinse bu bakım ritüelleri özgüven duygularını kamçılıyor.

En çok tercih edilen "HydraFacial"

Cilt bakımı erkeklerin en fazla tercih ettiği cilt tedavi şekli. Eskiden ve sanırım bazı kuaförlerde cilt maskesi tarzında bakım kürleri hala uygulanıyor. Daha fazla, daha derinlemesine ve daha profesyonel bir sistem arayanlar ki zaten en doğrusu da bu, HydraFacial için DoctorB Clinic'e geliyorlar. Derinlemesine bir temizlik, siyah noktaların giderilmesi, nem takviyesi, kontrollü bir cilt peelingi ve yenilenmiş muazzam bir cilt tazeliği kazandırılıyor. İnce çizgilere bile faydası var.

Dolgu ve botoks

Bakımlı erkeklerin ikinci favorisi dolgu ve botoks. Botoks özellikle alın ve orta yüz dediğimiz bölgedeki kırışıklıklar için faydalı. Dolgu da yine hacim katmak için, dudaklar ve yanak bölgesi için ve de burundaki eğrilik, düşme gibi sorunları ortadan kaldırmak için son derece fazla kullanıyoruz. Fakat doğallık ve erkeksilikten çıkmadan, feminen bir havaya büründürmeden bu işlemlerin yapılması çok önemli.

Saç mezoterapisi

Erkekler kadınlara nazaran daha şanslı dedim ama saç konusunda ise, bu durum tam tersi. Her 5 erkekten birinde saç dökülmesi, saç seyrelmesi ve hatta kellik sorunu gündemde. Eğer ailenizde kellik sorunu ve saç seyrelme problemleri varsa, bu durumu ötelemek için saç mezoterapisinden faydalanmanız mümkün. Saçlı dokuya enjekte edilen faydalı vitamin ve extratlar, saç köklerinin beslenmesi ve saç tellerinin sağlıkla buluşmanı sağlar. Saç dökülmesini önler.

BİZE ULAŞIN