Vakum gücüyle zayıflayın

Kişiye özel zayıflama programlarından bölgesel zayıflama uygulamalarına, sigara, alkol ya da çikolata gibi bağımlılık tedavilerinden anti- aging tedavilerine ve fonksiyonel antrenmanlara kadar pek çok uygulamanın yer aldığı 360 Fit ‘yeni nesil zayıflama merkezi uzmanı’ Liana Pesah’ın önerileriyle dolu bir ortam.

Giriş Tarihi: 22.02.2017 10:38 Güncelleme Tarihi: 22.02.2017 10:44

Yazı: Seda KARAN

Sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenlerin yeni adresi olmaya aday 360 Fit Yeni Nesil Zayıflama Merkezi'nde Liana Pesah yönetiminde yeni bir 'siz'e kavuşmanız için geniş bir yelpazede detaylı çalışmalar gerçekleştiriliyor. Liana Pesah, kilo probleminin günümüzde alkol ve sigara bağımlılığı kadar güçlü bir bağımlılık olduğunu söylüyor: "Şişmanlık, 7'den 70'e çağımızın en büyük sorunlarından. İnsanlar sonuç alamadığı geleneksel alternatifl erden bıkmış durumda. Yeni arayışlar içinde bizim amacımız bu boşluğa önemli bir yenilik sunmak."

Pesah, 360 Fit Yeni Nesil Zayıflama Merkezi'nde 10 yılı aşkın bir süredir sağlık sektöründe edindiği tecrübeleri hayata geçiriyor. Ona göre genç kalmanın kuralları oldukça basit. Pesah, gençliğin sırrını aşağıdaki 10 altın kuralla açıklıyor:

1. Olduğun yaşı değil hissettiğin yaşı yaşa.

2. Her gününü son gün gibi değerlendir.

3. Vücuduna saygı göster.

4. Ruhunu besleyecek ne varsa deneyimle.

5. Hiçbir zaman pes etme.

6. Hareket et, oksijen yaşam demektir.

7. Açlığın kadar ye, fazlasını bırak.

8. Vücudunda eksikliğini hissettiğin tüm vitaminleri kullan.

9. Teknolojinin tüm nimetlerinden yararlan.

10. Sev...

Her neyi seversen sev ama sev. Liana Pesah, 'gençliğin 9. altın kuralı'nda da söz ettiği gibi 360 Fit Yeni Nesil Zayıflama Merkezi'nde de teknolojinin tüm yeniliklerinden yararlanıyor. Bu uygulamalar arasında son yıllarda öne çıkan, Hollywood yıldızlarının da rağbet gösterdiği Vacu Magic var. Bu vakum sisteminin hedefi , doğrudan vücutta birikmiş istenmeyen yağlar… Vakum eşliğinde yapılan egzersiz sırasında vücut sirkülasyonu ileri teknolojiyle geliştirilmiş vakum gücü kan dolaşımını aktive ediyor. Bu sırada vücut ısısı da arttığından kılcal damarların genişlemesiyle metabolizma hızlanıyor. Egzersiz sonrasında, 30 dakikalık vakum etkisiyle ise damarlar hızlı bir şekilde genişlemeye başlıyor ve kan normal sirkülasyonundan 10 kat hızlı bir şekilde vücudun üst bölümüne pompalanıyor. Hızı artan kan dolaşımı, doğrudan vücuttaki yağı harekete geçiriyor ve yağ yakımını başlatıyor. Egzersiz sırasında yüksek kalori harcadığı için, kişi doğrudan yağdan kilo vermeye başlıyor.

BİZE ULAŞIN