Başarılı saç ekimi için 3 adım önerisi

Geliştirdiği Organik Saç Ekimi tekniğiyle, saç ekimi prosedürlerine yeni ve etkili bir soluk kazandıran Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur, saç ekimi konusunda açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi: 13.10.2016 12:21 Güncelleme Tarihi: 13.10.2016 12:23

Estetik konusunda değişen ve gelişen her yenilikçi tavrı yakından takip ettiklerini söyleyen Op.Dr. Bülent Cihantimur, her gün farklı mecralarda haberi ya da reklamları yapılan saç ekimi uygulaması konusunda halkı uyarıyor: "Saç ekimi, cerrahi beceri, teknik ve deneyime göre büyük ölçüde değişkenlik gösterir. Saç ekimi doğru yapıldığında kuaförler dahi işlem yaptırdığınızı tespit edemez. Temel amaç, saç ekimi yaptırdığınız bölgenin son derece doğal olarak gözükmesi ve size yaşamınız boyunca konforlu, takıntısız ve rahat bir kullanım sağlamasıdır. İşte bu noktada seçeceğiniz klinik ve uygulanacak saç transferi prosedürleri önem kazanır "

Başarılı saç ekimi için 3 adım önerisi

" Öncelikle saç ekimi yapacak olan doktorun daha evvel yaptığı işlemleri, hastaların saç ekimi yorumlarını ve işlem sonrasındaki memnuniyetlerini incelemenizi öneriyoruz. Saç ekimi yaptıracağınız her kurum sizinle deneyimlerini paylaşabilmeli ve saç ekimi sonrası süreç hakkında sizi aydınlatabilmelidir. Özellikle merdivenaltı tabir ettiğimiz sözüm ona güzellik merkezlerinde yapılan saç ekimi uygulamalarında da uzak durunuz" diyen Cihantimur başarılı saç ekimi için 3 adım önerisi verdi:

En İyi Saç Ekimi İşlemleri hakkında bilgi edinin

Doğru yapıldığı takdirde, saç ekimi sayesinde tam ve doğal bir görünüm elde edersiniz. Doktorunuzun deneyimleri hakkında bilgi edinin.

Saç ekimi yaptıranlara ve nitelikli saç ekimi doktorlarına danışın

Doktorunuz tarafından daha evvel yapılan saç ekimi videolarını izleyin ve tedavi ettiği hastalarla konuşun.

Araştırın, doğru kliniği ve doğru doktoru bulun

Saç ekiminin başarısı cerrahi beceri, yetenek ve deneyime göre değişkenlik gösterir. Doğru sonuçlar alabilmek için doktorunuzu ve saç ekiminin yapılacağı kliniği iyi araştırın.

BİZE ULAŞIN